Klockrike 638 / Klockrike / Motala

Familjevänlig villa i lantligt läge!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea/biarea
143/73 kvm
Driftkostnad
30 300 kr/år
Tomtarea
1 210 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Klockrike såldes av oss 2020-10-22. Se alla våra försäljningar i Klockrike samt även på Klockrike

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klockrike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Klockrike 638!
Familjevänlig villa om 143 kvm boyta fördelat på 1 ½-plan och omfattar i entréplan ett rymligt kök som renoverats på 2000-talet med utgång till altan under tak med fin utsikt över öppna landskap. Matsal och ett rymligt vardagsrum i vinkel med stora ljusinsläpp. På entréplan finns även ett sovrum med garderobsförvaring och helkaklat våtrum som renoverats på 2000-talet. Ovanvåning som inrymmer ett allrum med balkong och två sovrum samt förvaring i garderober och kattvindar.
Källarvåning med matkällare, tvättstuga, torkrum, apparatrum och garage med el-port. Fastigheten är ansluten till fibernätet.
I Klockrike finns service så som skola till åk 6 och förskola, fina badsjöar och Göta kanal finns inom 10 min med bil. Bekvämt pendlingsavstånd till Linköping och Motala.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.