Trastsångsvägen 132 / Linghem / Linköping

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
80,5 kvm
Avgift
3 671 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trastsångsvägen såldes av oss 2016-11-11. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Trastsångsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Linghem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle för er som söker en 3: på markplan med ingalsat uterum och exklusivt hörntomtsläge!

Här bor ni med en väldisponerad planlösning med två sovrum, våtrum med wc/dusch kombinerad tvättstuga, kök med matplats samt vardagsrum med matplats och soffhörna. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet ett rum man vistats mycket i större delar av året. Insynsskydd på baksida med trädgårdshäck.

Välordnad förening med god ekonomi och framtidsutsikter. Gemensamhetslokal samt dusch och bastu, nygjord lekplats för några år sedan och allmänt sett över de exteriöra ytorna.

Här bor ni på lugn adress i Linghem med gångavstånd till centrum med ICA, Vårdcentral, apotek, postombud samt närhet till pendeln med ca 7 min avstånd till Linköpings stadskärna.

Välkomna!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration