Munkhagsgatan 104

Munkhagsgatan 104

Slutpris

1 425 000 kr


Johannelund— Linköping

Munkhagsgatan 104


Slutpris
1 425 000 kr

Johannelund— Linköping

Tvåa i toppförening!

Välkomna till Munkhagsgatan 104!
I stabila Riksbyggen-föreningen Trumspelaren finns en rymlig tvåa med en trevlig balkong i insynsskyddat västläge, perfekt att avnjuta kvällssolen i. Lägenheten nås via hiss och har en funktionell och smart planlösning som är perfekt för dig som söker ett boende att sätta din egen prägel på. Rymligt kök och ett stort sovrum, badrum med badkar och ett stort vardagsrum med plats för soffhörn och gott om plats för umgänge.
Föreningen erbjuder en låg avgift som inkluderar internet samt tv och föreningens medlemmar har tillgång till ett flertal bekvämligheter såsom gym med bastu och övernattningsrum.
Johannelund är en attraktiv del av stan med närhet till city där området kännetecknas av sin trivsamma miljö med många grönområden och närheten till Stångån. Här finns gott om aktiviteter, bland annat kolonilotter, fotbollsplaner, lekplatser, utomhusgym, badplats och en plaskdamm. Här finns även Johannelunds Centrum med sitt stora serviceutbud, till exempel en stor matvarubutik apotek, vårdcentral och flera mindre butiker.


Boarea
55 kvm
Avgift
2 710 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-06-17

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Munkhagsgatan såldes av oss 2021-06-17. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Munkhagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.