Axgränd 3 / Centralt/Tannefors / Linköping

Kvadratsmart och central etta!

Slutpris
995 000 kr
Boarea
21 kvm
Avgift
1 381 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2020-08-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Axgränd såldes av oss 2020-08-06. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Axgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt/Tannefors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Axgränd 3!
Här bor du i en kvadratsmart etta som är perfekt som student- eller övernattningslägenhet. Lägenheten inrymmer ett funktionellt badrum med badkar, generöst förvaringsutrymme i form av en rejäl klädkammare och ett ljust och öppet allrum med köksdel och plats för säng samt matbord. Till lägenheten hör även ett stort källarförråd och ett stort vindsförråd.
Brf Killingen är en stabil och initiativrik förening som genomfört stora renoveringar de senaste åren och har även nyligen monterat solceller för att få lägre driftkostnader.
Lägenheten är belägen endast en cykeltur från Universitet och med absolut närhet till Linköpings cityliv, tågstationen, Tinnerbäcksbadet samt Stångåns vackra promenadstråk.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.