Bjälbogatan 26 / Tornhagen / Linköping

Fin fyra på femte våningen med bästa läge

Boarea
108 kvm
Avgift
5 463 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bjälbogatan såldes av oss 2020-03-06. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Bjälbogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tornhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett fantastiskt boende med den unika kombinationen nära till centrum och till naturen. Området hör till de absolut högsta i stan med till största delen äldre villabebyggelse. Förutom grönområdet där bostaden är belägen ligger Gamla Linköping, Vallaskogen och Rydsskogen inom nära gångavstånd. Från den inglasade balkongen på femte våningen är utsikten betagande med Roxen i bakgrunden. Åt andra hållet ser du stadssiluetten med Domkyrkan i centrum.
Lägenheten är modern, byggår 2010, och ljus med fönster åt tre håll och väl tilltagen takhöjd, ca 2.6 m. Lägenhetens tre fokuspunkter är de stora gemensamma ytorna kök/vardagsrum, de tre sovrummen i motstående ände, samt de två helkaklade badrummen och den rymliga hallen belägna däremellan. En skön mix av hemkänsla smart planering.
En välskött och modern bostadsrättsförening. Till lägenheten kan hyras plats i garage, sex platser finns för elbilar, hissen går hela vägen ner. Stort källarförråd. Gemensamma utvändiga grönytor med bla. grillplats, återvinningsrum, snickeri mm. Ett fantastiskt boende, modernt, grönt, lugnt och med närhet till allt vår stad har att erbjuda. Ni är varmt välkomna till oss på Bjälbogatan 26.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tornhagen

Familjevänligt område väster om Linköpings centrum.

Allmänt

Familjevänligt område väster om Linköpings centrum med nära till det mesta. Tornhagen består i huvudsak av småhusbebyggelse samt bostadsrättslägenheter. I området finns service såsom utbud av pizzerior, gatukök och asiatiskt, konditori, bensinstation samt närbutik.

Fritid

Tornhagen erbjuder i närområdet motionsmöjligheter i Ryds motionscentrum, elljusspår, fotbollsplan och utegym. Dessutom nära till Linköpings alla sportmöjligheter bland annat i form av racketsport, fotboll, ishockey, ridsport mm.

Kommunikationer

Tornhagen är ett centralt beläget område med promenadavstånd till centrum, täta bussförbindelser och väl utbyggda cykel- och gångvägar.

Familjeliv

För barnfamiljen finns i området Tornhagsskolan med undervisning i årskurserna 1-9 och bland annat förskolorna, Albatrossen, Astrid och Lektorshagen. Här finns även flertalet lekparker med utomhusaktiviteter.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.