Sök Meny
Såld

Linköping - Centralt / Djurgårdsgatan 30 A

Välkommen till denna drömbostad belägen på Trängområdet, ett stenkast från stadens puls! Här finner ni en lägenhet utöver det vanliga, 70 välplanerade kvadratmeter fördelat på två rum och kök. Bostaden bjuder på äldre charm blandat med nya moderniteter, en takhöjd på 2,65m och gott om förvaringsmöjligheter!

Rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder, vidare når du lägenhetens vardagsrum med fiskbensparkett på golvet och vitmålade väggar, i vardagsrummet har även en gammal tegelvägg tagits fram för att bevara den äldre stilen. Badrummet är renoverat 2016 med exklusiva materialval, spotlights och golvvärme. Sovrummet har trägolv och är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng. Stilrent, fullutrustat kök renoverat 2015 med vita köksluckor och matplats för 6-8 personer.

Med förstklassigt läge i vacker fastighet uppförd 1929 ligger denna lägenhet med sekelskiftesstil och många fina originaldetaljer bevarade.

En lägenhet som inte får missas,
välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Linköping / Centralt
Djurgårdsgatan 30 A
Slutpris: 2 400 000 kr
Boarea: 70 kvm
Avgift: 3 600 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2
Såld: 2016-11-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Djurgårdsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.