Sök Meny
Såld

Linköping - Centralt / Djurgårdsgatan 30 A

Välkommen till denna drömbostad belägen på Trängområdet, ett stenkast från stadens puls! Här finner ni en lägenhet utöver det vanliga, 70 välplanerade kvadratmeter fördelat på två rum och kök. Bostaden bjuder på äldre charm blandat med nya moderniteter, en takhöjd på 2,65m och gott om förvaringsmöjligheter!

Rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder, vidare når du lägenhetens vardagsrum med fiskbensparkett på golvet och vitmålade väggar, i vardagsrummet har även en gammal tegelvägg tagits fram för att bevara den äldre stilen. Badrummet är renoverat 2016 med exklusiva materialval, spotlights och golvvärme. Sovrummet har trägolv och är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng. Stilrent, fullutrustat kök renoverat 2015 med vita köksluckor och matplats för 6-8 personer.

Med förstklassigt läge i vacker fastighet uppförd 1929 ligger denna lägenhet med sekelskiftesstil och många fina originaldetaljer bevarade.

En lägenhet som inte får missas,
välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Linköping / Centralt
Djurgårdsgatan 30 A
Slutpris: 2 400 000 kr
Boarea: 70 kvm
Avgift: 3 600 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-11-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Djurgårdsgatan