Sök Meny
Såld

Linköping / Ekholmsvägen 68A

Trea på bottenplan i Ekholmen

Välplanerad marklägenhet om 75 kvm fördelat på 3 rum och kök. Välkomnande entréhall med avhängning via hatthylla, intilliggande badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet dusch, wc samt tvättmaskin. Praktiskt kök med matplats för 4-6 personer, sovrum med plats för en säng och utgång till balkongen, mindre sovrum/kontor samt ett ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier.

Här bor ni i en omtyckt förening med god ekonomi och framtidsutsikter. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och hushållsel.
Gångavstånd till närservice via Ekholmen centrum, för- och grundskolor, bussförbindelser samt grönområden och motionsstråk.

Sponsrade länkar
Linköping
Ekholmsvägen 68A
Slutpris: 1 375 000 kr
Boarea: 75 kvm
Avgift: 3 305 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-06-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Ekholmsvägen