Ekholmsvägen 68A / Linköping

Trea på bottenplan i Ekholmen

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
3 305 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-06-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ekholmsvägen såldes av oss 2017-06-20. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Ekholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekholmsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad marklägenhet om 75 kvm fördelat på 3 rum och kök. Välkomnande entréhall med avhängning via hatthylla, intilliggande badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet dusch, wc samt tvättmaskin. Praktiskt kök med matplats för 4-6 personer, sovrum med plats för en säng och utgång till balkongen, mindre sovrum/kontor samt ett ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier.

Här bor ni i en omtyckt förening med god ekonomi och framtidsutsikter. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och hushållsel.
Gångavstånd till närservice via Ekholmen centrum, för- och grundskolor, bussförbindelser samt grönområden och motionsstråk.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration