Ekholmsvägen 295 / Ekholmen / Linköping

Gavelradhus i populära Ekholmen.

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
114 kvm
Driftkostnad
37 457 kr/år
Totalareal
308 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-15
Bostaden är såld!

Denna radhus på Ekholmsvägen såldes av oss 2019-10-15. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Ekholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett absolut bästa hörnläge i Ekholmen ligger ett trivsamt och välskött radhus på 114 kvm fördelat på fyra rum och kök, möjligt att dela av ett stort sovrum till två mindre. På entréplan är hall, vardagsrum och kök sammanhängande ytor och den del där det gemensamma livet hemma levs medan övervåningen är plats för sovrummen. Tvättavdelning, förråd och wc på entrévåning och badrum med wc/dusch på ovanvåningen. Från vardagsrummet nås den skyddade och lummiga baksidan med en trivsam uteplats och den avskildhet en hörntomt ger. Förråd på fram- och baksida. Fjärrvärme. Ingår i samfällighet med bla. garage, parkering och gemensamma ytor. Nära all service i Ekholmen centrum, skola/förskola, bad i Hjulsbro, golfbana, Vidingsjö friluftsområde mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ekholmen

Ekholmen är ett stort bostadsområde i södra Linköping som består till största del av lägenhetshus. Ekholmen angränsar till Hjulsbro, Åleryd, Vidingsjö samt Ullstämma och innefattas av Blästad och Fredriksberg.

Affärer och restauranger

I Ekholmen finner ni ett större köpcentrum som innehåller exempelvis större matvarubutiker, systembolag, pizzeria, butiker och apotek. Här finns även vårdcentraler, kyrka och bibliotek.

Natur och fritid

Området erbjuder stora grönområden, fotbollsplaner samt en stor skatepark. Ekholmen ligger med närhet till Landeryds populära golfklubb samt Harvestads nyuppförda idrottsarena.

Kommunikationer

Med buss når du Linköping centrum på cirka 20-minuter. Därtill finns cykelbana samt goda vägförbindelser som tar dig snabbt till centrum och Linköpings större arbetsgivare.

Familjeliv

I området finns ett flertal trevliga lekparker samt förskolor, grundskolor och ett högstadium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.