Ekholmsvägen 86A

Ekholmsvägen 86A

Slutpris

1 075 000 kr


Ekholmen— Linköping

Ekholmsvägen 86A


Slutpris
1 075 000 kr

Ekholmen— Linköping

Marklägenhet i bästa läge med egen uteplats

Välkomna till en fin marklägenhet med bra läge i Ekholmen i en väletablerad och stabil förening sedan 50 år med låg avgift, till och med elen ingår, och som är en av Linköpings äldsta och största föreningar. Området är naturnära och med Ekholmens Centrum på bekvämt avstånd, bra bussförbindelser till stan alldeles nära. Två rum och kök på markplan, 63 kvm bostadsrätt med gavelläge, månadsavgift 3,039 kr/mån där samtliga driftskostnader(värme, vatten, el) ingår.
Bostadsrätten är genomgående välskött och fint fungerande och av äldre snitt. Hela lägenheten är ljus och luftig då den ligger på en gavel och har fler fönster, samtliga fönster nya 2022. Flera uteplatser varav den på baksidan är en blivande egen grön oas, utgång från både vardagsrum och sovrum. Rymligt kök med gott om utrymme. Badrum med bla. dusch, kommod samt en egen tvättmaskin. Till lägenheten hör också två förråd. I föreningen finns många gemensamma utrymmen till gagn för medlemmarna, allt från 18 laddningsbara parkeringsplatser(föreningen har nästan 5 000 kvm yta solceller) till gemensamhetslokal och lekplatser. Välkomna till en fin marktvåa med bästa läge på Ekholmsvägen 86A!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 054 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Markplan
Såld
2022-10-28

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Ekholmsvägen såldes av oss 2022-10-28. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Ekholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.