Engelbrektsgatan 25

Engelbrektsgatan 25


Vasastaden— Linköping

Engelbrektsgatan 25Vasastaden— Linköping

Påkostad lägenhet med dubbla balkonger!

Välkommen till Engelbrektsgatan 25! På femte våningen i populära Vasastaden finner du här en påkostad tvåa med dubbla balkonger som ger sol hela dagen. I den här fantastiska lägenheten kan du fokusera på annat i livet än renoveringar och fixa-hemma-projekt. Lägenheten präglas av trevliga ljusinsläpp samt lyxiga och moderna detaljer såsom ett snyggt kök med integrerad utrustning och ett anslutande öppet allrum med plats för soffhörna och gott om plats för umgänge. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av generösa skjutdörrsgarderober, ett stort sovrum samt ett nyrenoverat och stilrent duschrum med Höganäs-klinker och tvättutrustning.

Vasastaden är en genuint levande stadsdel där stadskärnan och stationen nås med en kort promenad samt universitet med en cykeltur. I närheten finns även Linköpings nya stadsdel Övre Vasastaden med mysiga kvarterskrogar och generösa utbud som större matbutik med mera.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 529 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-06-27

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Engelbrektsgatan såldes av oss 2023-06-27. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Engelbrektsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad