Farsbogatan 15 / Malmslätt / Linköping

Friliggande enplans-parhus

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
115/78 kvm
Driftkostnad
39 728 kr/år
Tomtarea
919 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-11-06
Bostaden är såld!

Denna parhus på Farsbogatan såldes av oss 2020-11-06. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Farsbogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Malmslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Farsbogatan 15 och till denna välskötta fasadtegelvilla i ett plan och med källare under del av huset. Boarean är ca 115 kvm och fördelar sig på kök, allrum, vardagsrum, 2 badrum och 4 möjliga sovrum. Källarvåningen innehåller bl.a. allrum, tvättstuga, hobbyrum, matkällare, förråd samt garage. Stor insynsskyddad altan på baksidan och uppvuxen trädgårdstomt med prunkande växtlighet av skiftande slag. Det finns även en anlagd fiskdamm samt en stor redskapsbod på tomten. Villan är belägen i ett lugnt område med närhet till livsmedelshall, barnomsorg, skola, vårdcentral, m.m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten