Guldvingestigen 2 / Åleryd / Linköping

Radhus på hörntomt i härliga Åleryd

Slutpris
2 395 000 kr
Boarea/biarea
104/29 kvm
Driftkostnad
27 229 kr/år
Tomtarea
425 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-05
Bostaden är såld!

Denna radhus på Guldvingestigen såldes av oss 2018-10-05. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Guldvingestigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åleryd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Guldvingestigen 2! Det här radhuset om 104 kvm är beläget på en hörntomt och är en riktig chans att skapa sig ett drömboende! Huset har tre rymliga sovrum med integrerade garderober, badrum med dusch på ovanvåningen samt en mindre wc på bottenvåningen. Funktionellt kök samt ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp och ett större matbord med altandörr ut till trädgården i västligt läge.
Här bor du i familjevänliga Åleryd med härliga skogspartier och lekparker. I närheten finns både Johannelunds centrum och Ekholmens centrum där det finns systembolag, matbutiker, apotek, vårdcentraler samt skolor.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.