Herrgårdsgatan 2

Herrgårdsgatan 2

Slutpris

1 105 000 kr


Berga— Linköping

Herrgårdsgatan 2


Slutpris
1 105 000 kr

Berga— Linköping

Insynsskyddad trea med bra planlösning!

Välkommen till Herrgårdsgatan 2!
Här bor du insynsskyddat i en trerummare med låg månadskostnad som inkluderar både tv och internet. Lägenheten är välplanerad där nya fönster i två väderstreck bidrar till ett härligt genomgående ljusflöde och är perfekt för dig som söker ett boende att sätta din egen prägel på. Här finns ett wc-utrymme och separat duschrum med tvättmaskin, två stycken sovrum, ett kök med goda arbetsytor samt ett stort vardagsrum med gott om plats för umgänge. Från köket och ett av sovrummen nås även den härliga balkongen i sydvästläge där man kan njuta av kvällssolen. Lägenheten är väldigt praktisk och har goda förvaringsmöjligheter i form av integrerade garderober och en rymlig klädkammare.
Föreningen har generellt bra parkeringsmöjligheter och erbjuder sina medlemmar tillgång till ett flertal bekvämligheter såsom hobbyrum, gemensamhetslokal och fina stora grönytor med lekplatser och gemensamma grillar.

Här bor du i lugnt område med närhet till serviceutbud, Universitetssjukhuset och trevliga strövområden längs Tinnerbäcken. För den som gillar natur finns även naturreservatet Tinnerö Eklandskap i närheten. Cirka 10 minuters cykelväg till city och 15 min till universitet samt goda bussförbindelser.
Välkommen på visning!


Boarea
75.5 kvm
Avgift
3 685 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-25

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Herrgårdsgatan såldes av oss 2023-04-25. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Herrgårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.