Hovetorpsgatan 64

Hovetorpsgatan 64

Slutpris

1 170 000 kr


Berga— Linköping

Hovetorpsgatan 64


Slutpris
1 170 000 kr

Berga— Linköping

Rymlig tvåa med snyggt kök!

Välkommen till Hovetorpsgatan 64!
Den här trevliga hörntvåan är belägen i insynsskyddat läge och med stora fönster som bidrar till ett skönt ljusflöde. Lägenheten präglas av snygga detaljer som ett fullutrustat kök i snygg grå kulör från 2021 och en inglasad balkong. Ett stort vardagsrum med vacker stavparkett och gott om plats för både soffa och matsalsbord. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av flera stora garderober, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ett helkaklat duschrum samt ett separat wc-utrymme.
Föreningen erbjuder en låg avgift som inkluderar internet samt tv och föreningens medlemmar har tillgång till ett flertal bekvämligheter såsom hobbyrum, gemensamhetslokal och fina stora grönytor med lekplatser och gemensamma grillar.

Här bor du i lugnt område med närhet till serviceutbud, Universitetssjukhuset och trevliga strövområden längs Tinnerbäcken. För den som gillar natur finns även Naturreservatet Tinnerö Eklandskap i närheten. Cirka 10 minuters cykelväg till city och 15 min till universitet samt goda bussförbindelser.
Välkommen på visning!


Boarea
61.5 kvm
Avgift
3 158 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2023-04-15

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Hovetorpsgatan såldes av oss 2023-04-15. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Hovetorpsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.