Kagagatan 9

Kagagatan 9

Slutpris

1 950 000 kr


Gottfridsberg— Linköping

Kagagatan 9


Slutpris
1 950 000 kr

Gottfridsberg— Linköping

Högt belägen, låg avgift, attraktivt område.

För familjen som vill bo i bästa läge med Linköping city, Valla Friluftsområde, US, universitetet, Ebbepark mm. på bekvämt gångavstånd och i ett närområde där de boendes livskvalité satts i första rummet. Lägenheten är välplanerade 70 kvm, månadsavgift 3,124 kr, tredje våningen, modern hiss, är en gavellägenhet och hör till RBF Linköpingshus 9, en förening bildad redan 1958. Skicket på lägenheten är välskött, tidstypiskt 50-tal med fin retrokänsla att värna. Från början en trea där en vägg plockats ner för att få ett stort härligt kök med tillhörande matsal, kan enkelt bli sovrum igen. Hallen är rymlig med stora förvaringsutrymme såsom platsbyggda garderober. Ljust och rymligt sovrum samt en wc/dusch med egen tvättmaskin. Kagagatan nio är en Linköpings högsta punkter varför utsikten blir därefter, vyn över staden och över Roxen är lätt att vila ögonen på. Som boende i föreningen fås tillgång till gemensamma utrymmen bla. gym, bastu, fin innergård, odlingslotter, p-platser mm. Välkomna upp på höjden!


Boarea
70.5 kvm
Avgift
3 124 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-03-21

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Kagagatan såldes av oss 2023-03-21. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Kagagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.