Kompanigatan 84 / Hagaberg / Linköping

Kungsvåning i Hagaberg

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
127,7 kvm
Avgift
7 123 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kompanigatan såldes av oss 2018-01-26. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Kompanigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagaberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en äkta våning högst upp i huset och med magnifik utsikt över eklandskapet i Tinnerö. På Kompanigatan 84 finns detta fantastiska boende som tillfredsställer även den kräsne köparen. Med sina öppna ytor, och härliga ljusinsläpp från fönster i fyra väderstreck, ger lägenheten en skön upplevelse av rymd och frihetskänsla. Boendet erbjuder bland annat öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två helkaklade badrum, två balkonger varav den ena är inglasad och inbjuder till sköna stunder med naturen som kuliss. Ursprungligen var de knappa 128 kvadraten fördelade på fyra rum och kök men har gjorts om till en trea. Ett sovrum har konverterats till en rymlig "walk-in closet" intill det stora sovrummet men kan enkelt återställas om man så önskar.
Bekvämt med hiss ända ner till källarplan med garage.

Hagaberg ligger på ett bekvämt avstånd till city men också nära till härliga promenadstråk i underbar natur.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration