Kunskapslänken 72

Kunskapslänken 72

Slutpris

2 150 000 kr


Vallastaden— Linköping

Kunskapslänken 72


Slutpris
2 150 000 kr

Vallastaden— Linköping

Lyxtvåa i attraktiva Vallastaden!

Välkommen till Kunskapslänken 72!
Här bor du insynsskyddat på femte våningen med en takhöjd på 3 meter där stora fönsterpartier bidrar till ett vackert ljus och trevlig utsikt. Lägenheten ligger avskilt längst ned på loftgången och präglas av moderna samt påkostade detaljer såsom ett lyxigt Canadakök i läcker kulör med exklusiva vitvaror från Siemens. Ett anslutande öppet allrum med plats för soffgrupp och gott om plats för umgänge. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ett snyggt helkaklat badrum med tvättutrustning. Lägenheten har tillgång till två uteplatser där den ena balkongen har vackra blå glasblock och utsikt över friidrottsarenan och Vallaskogen. Den andra uteplatsen finns på lägenhetens loftgång och har ett härligt söderläge och utsikt över Vallastadens takåsar.

Här bor du bland trendiga restauranger i den nya och populära stadsdelen Vallastaden som är en uppvisningsplats för innovation och nytänkande inom svenskt stadsbyggande och arkitektur. Området ligger med absolut närhet till Linköpings Universitet, Mjärdevi science park, Linköpings golfklubb och serviceutbud såsom City Gross, apotek och systembolag.
Välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
2 994 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-12-18

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Kunskapslänken såldes av oss 2022-12-18. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Kunskapslänken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.