Leopolds gata 2

Leopolds gata 2

Slutpris

3 750 000 kr


Ryd— Linköping

Leopolds gata 2


Slutpris
3 750 000 kr

Ryd— Linköping

Hörntomt i populärt familjeområde!

Välkommen till Leopolds gata 2!
Här i familjekärt område finner du ett trivsamt villaboende på hörntomt med uteplats i västläge och en mysig lummig trädgård med flera fruktträd och exotiska växter. Här bor ni på en totalyta om ca 230 kvm i ett praktiskt enplanshus med källare och vidbyggt garage.
Invändigt finner du ett stort entréplan med tre sovrum, ett badrum och generösa förvaringsutrymmen i form av flera garderober. Här finns en öppen hall med garderober och ett rymligt kök som ligger i anslutning till vardagsrummet, från vardagsrummet nås även den härliga uteplatsen. Källarplan inrymmer en stor gillestuga med öppen spis, rymliga förvaringsutrymmen, bastu, dusch, wc och en stor praktisk tvättstuga. I källaren finns även ett extra sovrum, en matkällare och två hobbyrum.

I Ryd finns det stora grönområden för promenader och barnlek samt tryggt gångavstånd till skola och förskolor där den närmaste finns några hundra meter bort. I närheten finns Ryd centrum med matbutik och serviceutbud. Cykelavstånd till centrum och goda bussförbindelser.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
105/135 kvm
Driftkostnad
40 500 kr/år
Tomtarea
1 109 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-07

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Leopolds gata såldes av oss 2024-04-07. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Leopolds gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.