Lillgårdsgatan 12

Lillgårdsgatan 12

Slutpris

1 250 000 kr


Berga— Linköping

Lillgårdsgatan 12


Slutpris
1 250 000 kr

Berga— Linköping

Insynsskyddad trea med bra planlösning!

Välkommen till Lillgårdsgatan 12!
Här bor du insynsskyddat i en trevlig trerummare med låg månadskostnad som inkluderar både tv och internet. Lägenheten är välplanerad där nya fönster i två väderstreck bidrar till ett härligt genomgående ljusflöde och bra inomhusklimat. Lägenheten har en välplanerad planlösning med ett wc-utrymme och separat badrum med tvättutrustning, två stycken rymliga sovrum, ett trevligt kök med goda arbetsytor samt ett stort vardagsrum med gott om plats för umgänge. Från köket och ett av sovrummen nås även den härliga balkongen i sydostläge. Lägenheten är väldigt praktisk och har goda förvaringsmöjligheter i form av integrerade garderober och en rymlig klädkammare.
Föreningen har generellt bra parkeringsmöjligheter och erbjuder sina medlemmar tillgång till ett flertal bekvämligheter såsom hobbyrum, gemensamhetslokal och fina stora grönytor med lekplatser och gemensamma grillar.

Här bor du i lugnt område med närhet till serviceutbud, Universitetssjukhuset och trevliga strövområden längs Tinnerbäcken. För den som gillar natur finns även naturreservatet Tinnerö Eklandskap i närheten. Cirka 10 minuters cykelväg till city och 15 min till universitet samt goda bussförbindelser.
Välkommen på visning!


Boarea
75.5 kvm
Avgift
3 515 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-30

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Lillgårdsgatan såldes av oss 2022-12-30. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Lillgårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.