Sök Meny
Såld

Linköping - Lambohov / Mantalsgatan 11

Putsat parhus nybyggt -07 fördelat tre plan om totalt 171 kvm. Trevligt hörnläge i sydvästligt läge där ni finner trivsamma utemiljöer på altaner, stenläggning eller inglasat uterum - även en solig takterrass i söderläge högst upp i huset.

Genomgående hög standard med parkettgolv och kaklade våtutrymmen. Väldisponerad planlösning med hög funktionalitet och trivselutrymmen.

Entréplan med kök och matplats, helkaklat badrum kombinerat tvättstuga, vardagsrum med utgång till uteplats och inglasat uterum. Övrig förvaring i klädkammare under trappa och hall med kapputrymme. Våning två med hall, våtrum och och tre sovrum varav masterbedroom är delbart för ytterligare ett sovrum, idag utgör det utrymmet en rymlig välplanerad walk-in-closet. Högst upp i huset finner ni ett stort öppet rum med gott om ljusinsläpp och utgång till takterrassen men härligt söderläge. Här är det fantasin som sätter gränser, musikintresse, hemmabio, pingis-/biljardbord - här finner ni den lilla extra möjligheten att skapa ett trivsamt boende.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Linköping / Lambohov
Mantalsgatan 11
Slutpris: 4 325 000 kr
Boarea: 171 kvm
Driftkostnad: 28 951 kr/år
Tomtarea: 305 kvm
Rum: 6 rum (3-6 sovrum)
Såld: 2017-06-07
Gustav Spetz Ansvarig mäklare
Gustav Spetz
Mäklarhuset Linköping
Ansvarig mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Mantalsgatan