Sök Meny
Såld

Linköping - Johannelund / Munkhagsgatan 146

Trea med balkong i populära Johannelund

Ljus och härlig välplanerad trea i populära Johannelund.
Entréhall med goda förvaringsmöjligheter som ger tillträde till lägenhetens rum. Fräscht kök med full maskinell utrustning och skåpförvaring bakom stilfulla vitlackerade luckor, plats för mindre matbord, rymligt vardagsrum med plats för matgrupp och större sittgrupp, utgång till lägenhetens balkong. Helkaklat våtrum, två sovrum med garderobsförvaring varav ett större med plats för dubbelsäng. För en köpare finns det möjlighet till snabbt tillträde.
Föreningen kommer att utföra utbyggnad och inglasning av balkonger som även kommer att förses med elektrisk markis, planerad byggstart i september.
Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi med närhet till Johannelunds utbud av närservice som ICA, apotek, trevligt bad med tillhörande sommarkiosk och vollybollplaner. Cykelavstånd till arbetsplatser såsom SAAB, US, Mjärdevi och stadskärnan.

Sponsrade länkar
Linköping / Johannelund
Munkhagsgatan 146
Slutpris: 1 565 000 kr
Boarea: 69,5 kvm
Avgift: 3 260 kr/mån
Driftkostnad: 357 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 3
Såld: 2017-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Munkhagsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.