Munkhagsgatan 152 / Johannelund / Linköping

Fin lägenhet med inglasad balkong och uteplats

Slutpris
1 615 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
2 956 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Munkhagsgatan såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Munkhagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Två rum och kök med bästa markläge i Johannelund. Lägenheten är välskött, har en fin planlösning och ett läge med härlig utsikt mot grönområde/skog från vardagsrum. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som fortsätter ut i markplan på baksidan med fina gräsytor, en ovanlig men fantastisk kombination av både ute och inne.
Den rymliga, ljusa hallen leder in i kök med separat matplats avdelat med en bardel. Sovrummet är väl tilltaget storleksmässigt med ljusa färger. Helkaklat wc/dusch med bla. duschhörna i glas och tvättmaskin. Vardagsrummet är placerat med fönster mot den fina baksidan, stora fönster släpper in den vackra vyn.
Läget är attraktivt nära kommunikationer, vackra omgivningar och allmän service och inte minst vackra strövtåg utmed Stångån.
Brf Timmerkojan är en mycket välskött förening att bo i. Låg avgift, mycket välskötta byggnader/omgivningar och flertalet gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, snickarlokal, bastu, träningsrum, cykelförråd mm.
Avgiften är 2.956 kr/mån och då ingår värme, vatten, kabel-tv, förråd och bredband.
Välkommen att besöka oss och ett fantastiskt boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Johannelund

Johannelund ligger i sydöstra Linköping och består till största del av radhus och lägenheter. Johannelund gränsar till Tannefors, Berga, Ekholmen, Vimanshäll och Hejdegården.

Skolor och barnomsorg

I Johannelund finns förskolor, Hagbyskolan 1-6 och högstadieskolan Nya Munken 7-9.

Natur och fritid

Johannelund är ett område som till största del består av flerfamiljshus. Området erbjuder föreningsliv, kolonilotter, ett flertal lekparker och ett mycket trevligt badplatsområde intill Stångån med glasskiosk och volleybollplaner.

Kommunikationer

Från Johannelund tar du dig enkelt in till innerstan med fina cykelleder och goda bussförbindelser.

Affärer och restauranger

I närområdet finns pizzerior och Johannelund centrum med ett stort serviceutbud, till exempel en stor matvarubutik, apotek, bibliotek, vårdcentral och flera mindre butiker.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.