Munkhagsgatan 152 / Johannelund / Linköping

Fin lägenhet med inglasad balkong och uteplats

Slutpris
1 615 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
2 956 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Munkhagsgatan såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Munkhagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Två rum och kök med bästa markläge i Johannelund. Lägenheten är välskött, har en fin planlösning och ett läge med härlig utsikt mot grönområde/skog från vardagsrum. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som fortsätter ut i markplan på baksidan med fina gräsytor, en ovanlig men fantastisk kombination av både ute och inne.
Den rymliga, ljusa hallen leder in i kök med separat matplats avdelat med en bardel. Sovrummet är väl tilltaget storleksmässigt med ljusa färger. Helkaklat wc/dusch med bla. duschhörna i glas och tvättmaskin. Vardagsrummet är placerat med fönster mot den fina baksidan, stora fönster släpper in den vackra vyn.
Läget är attraktivt nära kommunikationer, vackra omgivningar och allmän service och inte minst vackra strövtåg utmed Stångån.
Brf Timmerkojan är en mycket välskött förening att bo i. Låg avgift, mycket välskötta byggnader/omgivningar och flertalet gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, snickarlokal, bastu, träningsrum, cykelförråd mm.
Avgiften är 2.956 kr/mån och då ingår värme, vatten, kabel-tv, förråd och bredband.
Välkommen att besöka oss och ett fantastiskt boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration