Munkhagsgatan 92c

Munkhagsgatan 92c


Johannelund— Linköping

Munkhagsgatan 92cJohannelund— Linköping

Tvåa i toppförening!

Välkomna till Munkhagsgatan 92c!
I stabila Riksbyggen-föreningen Trumspelaren finns en rymlig tvåa med balkong i bästa läge och utsikt över härligt grönområde. Lägenheten har tidigare varit en trea där vardagsrummet öppnats upp för att få en trevlig och rymlig planlösning och som är perfekt för dig som söker ett boende att sätta din egen prägel på.
Rymligt kök och ett stort sovrum, duschrum med tvättmaskin och ett stort vardagsrum med plats för soffhörn och gott om plats för umgänge.
Föreningen erbjuder en låg avgift som inkluderar internet samt tv och föreningens medlemmar har tillgång till ett flertal bekvämligheter såsom gym med bastu och övernattningsrum.

Johannelund är en attraktiv del av stan med närhet till city där området kännetecknas av sin trivsamma miljö med många grönområden och närheten till Stångån. Här finns gott om aktiviteter, bland annat kolonilotter, fotbollsplaner, lekplatser, utomhusgym, badplats och en plaskdamm. Här finns även Johannelunds Centrum med sitt stora serviceutbud, till exempel en stor matvarubutik apotek, vårdcentral och flera mindre butiker.


Boarea
66.5 kvm
Avgift
3 262 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-31

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Munkhagsgatan såldes av oss 2022-01-31. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Munkhagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad