Nordanvindsvägen 14 / Tallboda / Linköping

Trevlig villa med garage i barnvänligt läge

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
118/12 kvm
Driftkostnad
45 584 kr/år
Tomtarea
850 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-03-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Nordanvindsvägen såldes av oss 2019-03-29. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Nordanvindsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tallboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Nordanvindsvägen 14 ligger denna villa med stora möjligheter! Renoveringschans i omtyckta Tallboda, med stor potential att bli ett riktigt drömhem. Ett fint boende med trevliga ljusinsläpp och stora sällskapsytor.

Huset består bland annat av ett funktionellt kök med neutrala färgkombinationer, plats för matbord, bra förvaringsmöjligheter. Här finns ett rymligt och öppet vardagsrum i vinkel med fönster åt två håll och stora lättmöblerade ytor. Fyra sovrum. Två badrum varav ett med bubbelbadkar.

Huset står på en lättskött, trevlig och barnvänlig trädgårdstomt med fruktträd.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.