Piongatan / Harvestad / Linköping / Nyproduktion

Nyproducerade bostadsrätter i Harvestad

BRF Pionen
Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
115 kvm
Avgift
4 978 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2016-11-29
Bostaden är såld!

Denna radhus på Piongatan såldes av oss 2016-11-29. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Piongatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Harvestad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Pågående försäljning!
Välkommen till nybildade BRF Pionen i populära Harvestad. Med närhet till natursköna grönområden, närservice och med gångavstånd till Landeryds golfbana bygger nu Myresjöhus 30 nya bostadsrätter i radhus/kedjehusform.
Välj mellan radhus (115 kvm) med parkering på tomten eller kedjehus (129 kvm) med parkering samt carport. Planlösningen är i båda fallen fördelade på 5 rum och kök i 2 plan.
Husen har genomgående en hög standard med designkök från HTH, ekparkett på golv, två helkaklade badrum, groventré med tvättmaskin och torktumlare. Soldäck ovan carport på kedjehusen och uteplats till samtliga bostadsrätter. Här bor man i ett lugnt, naturskönt läge med närhet till livsmedelsbutik, kommunikationer och 15 min till Linköping City. Bekvämt, lättskött boende med parkering utanför bostaden. Bredband via fiber indraget.

Se försäljningsstatus via http://Brfpionen.bovaljaren.se

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration