Ramstorpsgatan 25

Ramstorpsgatan 25

Slutpris

7 000 000 kr


Ramshäll— Linköping

Ramstorpsgatan 25


Slutpris
7 000 000 kr

Ramshäll— Linköping

Central villa med pool!

Med centralt läge i populära Ramshäll finner ni här en bostad med pool och vackra detaljer som ger en känsla av hemtrevnad.
Invändigt präglas entréplan av rymd och stora sällskapsytor där flera fönsterpartier och stora burspråk lyser upp hela planet. I entrén ligger vacker kolmårdsmarmor på golvet som övergår till parkettgolv och i anslutning till entrén finns ett bibliotek samt en trevlig sällskapsyta/lounge med plats för mingel vid den öppna spisen. Vidare finns ett sovrum, ett helkaklat duschrum och ett kök med anslutande matsal. 1989 byggdes entréplanet till med ett stort vardagsrum där glaspartier får inne och ute att smälta ihop på ett harmoniskt sett. På flera ställen finns ett vackert smidesräcke som ger en trevlig karaktär åt hela entréplanet.
I husets källare finns en gillestuga med öppen spis och ett stort arbetsrum. I källaren finns även en dusch och bastu. En praktisk tvättstuga samt en murad vinkällare och matskafferi.
På övervåningen finns två sovrum samt helkaklat duschrum. Det stora sovrummet har utgång till en terrass med utsikt över takåsarna i området.
På fastighetens tomt finns en rymlig uppfart samt garage och ett stort poolområde med plattsättning som omges av en härlig grönska och vackra växter. I anslutning till poolen finns även ett inglasat poolhus.

I Ramshäll bor du i ett av Linköpings vackraste och mest centrala villaområden. Här har man nära till Trädgårdsföreningen, strövområden och promenad- och cykelstråk längs Tinnerbäcken ner till centrum
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
135/133 kvm
Driftkostnad
49 214 kr/år
Tomtarea
1 109 kvm
Rum
9 rum
Såld
2023-06-29

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Ramstorpsgatan såldes av oss 2023-06-29. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Ramstorpsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.