Ridderstads Gata 30

Ridderstads Gata 30

Slutpris

2 795 000 kr


Berga Park— Linköping

Ridderstads Gata 30


Slutpris
2 795 000 kr

Berga Park— Linköping

10:e våningen med fantastisk utsikt!

Välkommen till Ridderstads Gata 30!
Här bor du totalt insynsskyddat på 10:e våningen med en inglasad balkong och vacker utsikt över Linköping. I den här fantastiska lägenheten kan du fokusera på annat i livet än renoveringar och fixa-hemma-projekt. Lägenheten präglas av trevliga ljusinsläpp samt lyxiga och moderna detaljer såsom ett exklusivt Vedum-kök med integrerad utrustning och ett anslutande öppet allrum med plats för soffhörna och gott om plats för umgänge. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av generösa skjutdörrsgarderober samt en rejäl klädkammare, två rymliga sovrum och ett stort helkaklat duschrum med tvättutrustning.
Högst upp i huset på tolfte våningen erbjuder föreningen sina medlemmar att boka ett gemensamhetsrum med bastu och slående utsikt över Linköpings city.

I Berga Park bor du i ett nyproducerat område där du har nära till såväl city som till skogen. Här finns vackra gång- och cykelvägar längs Tinnerbäcken mot Linköpings city som du når på 10 minuter på cykel och cirka 30 minuter till fots. För den friluftsintresserade hittar du Naturreservatet Tinnerö eklandskap och i närområdet finns Berga centrum med matbutik, apotek, tandvård och vårdcentral. Det finns även förskolor och skolor för årskurs 1-9.
Välkommen på visning!


Boarea
79 kvm
Avgift
3 973 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
10 av 12 (Hiss finns)
Såld
2022-06-14

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Ridderstads Gata såldes av oss 2022-06-14. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Ridderstads Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.