Rotegatan 6 / Södra Ekkällan / Linköping

Lyxboende för den kräsne!

Slutpris
3 425 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
3 386 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 11 (Hiss finns)
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rotegatan såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Rotegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Ekkällan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rotegatan 6!
I den här fantastiska lägenheten om 91 kvm med låg avgift kan du fokusera på annat i livet än renoveringar och fixa-hemma-projekt. Lägenheten präglas av trevliga ljusinsläpp samt lyxiga och moderna detaljer såsom ett exklusivt kök med integrerad utrustning och köksö. Ett anslutande öppet allrum med plats för soffhörna och gott om plats för umgänge. Dubbla inglasade balkonger som blir som extra rum att förlänga sommaren i och två rymliga sovrum. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av generösa skjutdörrsgarderober och ett fullutrustat helkaklat badrum.

Södra Ekkällan har snabbt blivit ett av Linköpings mest populära områden. Här bor du i en härlig mix av modern stadsmiljö och vacker natur i form av Tinnerö eklandskap. Området erbjuder tillgång till restauranger, gym och större matbutik samt närhet till universitetssjukhuset. Stadskärnan nås effektivt med cykel eller buss.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södra Ekkällan

Södra Ekkällan ligger bara ett par kilometer söder om stadskärnan. Området består till störst del av lägenheter och angränsar till Berga, Ramshäll och Valla.

Skolor och omsorg

I Södra Ekkällan finns förskolor, lekplatser och skolor upp till årskurs nio.

Natur och fritid

I Södra Ekkällan får man en härlig mix av modern stadsmiljö och närhet till det vackra naturreservatet Tinnerö eklandskap som är perfekt för långa promenader. För dig som gillar motion finns det en aktivitetspark i närheten, med bland annat planer för basket och fotboll.

Kommunikationer

Från Södra Ekkällan tar du dig snabbt och enkelt in till innerstaden med fina cykelleder och bussförbindelser. Kör man bil tar man sig effektivt ut på Haningeleden och E4:an.

Affärer och restauranger

Förutom att citys utbud finns nära så finns också närhet till restauranger, större matbutik och gym.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.