Stansaregatan 6

Stansaregatan 6

Slutpris

3 075 000 kr


Berga— Linköping

Stansaregatan 6


Slutpris
3 075 000 kr

Berga— Linköping

Trevligt kedjehus i familjära Berga!

Välkommen till Stansaregatan 6!
Här bor du i ett trevligt hus om 121 kvm på lugn återvändsgata i populärt familjeområde. Huset är uppfört i ett plan och disponerar över tre stycken sovrum, rymligt kök, praktisk tvättstuga med groventré, gäst-wc samt ett större duschrum. Det finns även ett stort vardagsrum med matsalsdel för umgänge och middagar. Från vardagsrummet och ett av sovrummen nås den härliga uteplatsen som vetter mot söder. I anslutning till huset finns även ett garage där man byggt in en bastu.
I populära Berga bor man bland trevliga grönområden och ett bekvämt avstånd till city. Skolor och övrig service finns ett stenkast bort och skapar de bästa förutsättningarna för ett gott boende för hela familjen.


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
37 000 kr/år
Tomtarea
345 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-15

Mäklarhuset Linköping

Denna kedjehus på Stansaregatan såldes av oss 2020-06-15. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Stansaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.