Stansaregatan 6 / Berga / Linköping

Trevligt kedjehus i familjära Berga!

Slutpris
3 075 000 kr
Boarea
121 kvm
Driftkostnad
37 000 kr/år
Tomtarea
345 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-15
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Stansaregatan såldes av oss 2020-06-15. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Stansaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Berga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Stansaregatan 6!
Här bor du i ett trevligt hus om 121 kvm på lugn återvändsgata i populärt familjeområde. Huset är uppfört i ett plan och disponerar över tre stycken sovrum, rymligt kök, praktisk tvättstuga med groventré, gäst-wc samt ett större duschrum. Det finns även ett stort vardagsrum med matsalsdel för umgänge och middagar. Från vardagsrummet och ett av sovrummen nås den härliga uteplatsen som vetter mot söder. I anslutning till huset finns även ett garage där man byggt in en bastu.
I populära Berga bor man bland trevliga grönområden och ett bekvämt avstånd till city. Skolor och övrig service finns ett stenkast bort och skapar de bästa förutsättningarna för ett gott boende för hela familjen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten