Storgården 13 / Skäggetorp / Linköping

Gavellägenhet på markplan!

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
4 787 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Bottenvåning
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Storgården såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Storgården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skäggetorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Storgården 13! Här finner du en en eftertraktad gaveltrea på markplan med en härlig altan mot lugn och trivsam innergård i söderläge. Lägenhetsytan på 89 kvm innehåller ett stort vardagsrum med sköna ljusinsläpp, plats för soffgrupp och matbord. Två hygienutrymmen i form av en gäst-wc och ett större badrum med kaklade väggar och tvättmaskin. Rymligt och funktionellt kök och två sovrum.

Här bor du i en välskött HSB-förening med mängder av faciliteter för dess medlemmar, så som biltvättshall, gym, hobbylokaler och övernattningsrum. Lugnt område nära till såväl Tornby handelsområde, universitet och till centrum. I närområdet finns affärer, skola, förskola och Rydskogen med dess omtyckta strövområden och motionsanläggning.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.