Storskiftesgatan 49 / Lambohov / Linköping

2:a i toppskick med balkong och uteplats

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
72,5 kvm
Avgift
4 952 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Storskiftesgatan såldes av oss 2017-08-28. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Storskiftesgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lambohov är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Topprenoverad 2:a med balkong och uteplats i soligt söderläge.

Smakfullt renoverad interiör med modernt ljust kök med ordentlig matplats. Intilliggande vardagsrum med utgång till bostadens balkong i söderläge.
Sovrum med mycket bra klädesförvaring via skjutgarderober samt intilliggande walk-in-closet/kontor. Påkostat helkaklat våtrum med wc/bad med golvvärme.
För er som söker ett topprenoverat boende med tillhörande förråd/uteplats på markplan samt en egen liten trädgård. Garageplats finns till förfogande.

Storskiftesgatan 49 ligger endast 5 km från Linköping centrum med närhet till Mjärdevi, universitetet, mataffär, apotek, bibliotek m.m. i Lambohov centrum. I nära anslutning finns även förskolor, eklandskapet samt flertalet motionsspår. Bra kommunikationer via buss och cykelvägar. I föreningen finns flera lekplatser och promenadstråk.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration