Valhallagatan 25A

Valhallagatan 25A

Slutpris

6 125 000 kr


Hejdegården— Linköping

Valhallagatan 25A


Slutpris
6 125 000 kr

Hejdegården— Linköping

Stor tegelvilla med centralt läge!

Nu finns chansen att förvärva en centralt belägen villa i populära Hejdegården. Villan är uppförd i två plan med källare och en totalyta om hela 307 kvm.
Entréplan inrymmer en välkomnande hall med avhängningsutrymme, kök med anslutande matsal, wc, samt ett sovrum med egen entré, hall och wc. Vidare på entréplan finns två stora sällskapsrum i fil med rejäla ljusinsläpp och parkettgolv.
På övervåningen finns tre stora sovrum, ett badrum samt ett allrum.
Huset har en stor källare med garagedel, flera stora hobbyrum (där det ena även är lämpligt som sovrum), tvättstuga och skafferi/förrådsutrymmen. Från källaren ges även direkt access till husets garage.

Hejdegården ligger i hjärtat av Linköping och är ett av Linköpings mest attraktiva områden, som trots sitt centrala läge både är avskilt och lugnt. Hejdegården ligger lummigt intill Linköpings populäraste promenadstråk längs med den vackra Stångån – samtidigt som du bara har en kort promenad till citys hela nöjes- och shoppingutbud. Bor du i Hejdegården är du nära både fågelkvitter och stadspuls.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
197/110 kvm
Driftkostnad
52 461 kr/år
Tomtarea
491 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2021-02-09

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Valhallagatan såldes av oss 2021-02-09. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Valhallagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.