Vårbrisvägen 1b

Vårbrisvägen 1b


Tallboda— Linköping

Vårbrisvägen 1bTallboda— Linköping

Hörntrea i bästa läge!

Välkommen till Vårbrisvägen 1b!
Här i lugna och omtyckta Tallboda finner du en modern och insynsskyddad hörnlägenhet med en trevlig uteplats att nyttja i bästa söderläge. Lägenheten är byggd 2010 och präglas av trevliga ljusinsläpp åt flera väderstreck och utsikt över rofyllt skogsområde. Invändigt finns en bra hall med gott om förvaring samt golvvärme, ett stort helkaklat duschrum med golvvärme och tvätt-utrustning. Två rymliga sovrum varav ett större med anslutande walk-in-closet och ett stort fullutrustat kök med anslutande öppet allrum med plats för soffhörna och gott om plats för umgänge. Välskött förening som erbjuder en avgiftsfri månad och avgiften inkluderar både tv, internetuppkoppling och parkeringsplats med laddstolpe precis utanför dörren!

Här bor du med naturen som granne och bara ett par hundra meter bort finns motionsspår och härliga strövområden. I Tallboda finns det matbutik och bra cykelvägar samt goda kommunikationer som tar dig snabbt in till city, För barnfamiljerna finns flertalet förskolor, fritidshem och skola upp till årskurs 6 och i närheten finns även Arenaskolan som erbjuder idrottsprofiler mellan åk 7-9 .
Välkommen på visning!


Boarea
74 kvm
Avgift
3 849 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-23

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Vårbrisvägen såldes av oss 2022-11-23. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Vårbrisvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad