Kungsbrovägen 26

Kungsbrovägen 26

Slutpris

2 800 000 kr


Ljungsbro— Linköping

Kungsbrovägen 26


Slutpris
2 800 000 kr

Ljungsbro— Linköping

Charmig villa med garage!

Välkommen till Kungsbrovägen 26!

Trevlig villa med generösa utrymmen och bra läge i Ljungsbro. Rymligt hus om 154 kvm fördelat på ett välutrustat kök med matplats, stort vardagsrum som enkelt kan återställas till 3 sovrum, allrum, stort helkaklat våtrum med tvättmöjligheter samt gäst-wc, på entréplan finns även en stor walk-in-closet. Ovanvåningen disponerar sovrum med eget våtrum och balkong samt ett allrum med öppen spis och balkong. I anslutning till trädgården finns även ett stort inglasat uterum med egen eldstad. Stor trädgård skyddad från insyn med flera uteplatser, verkstad, gästrum med dusch, glashus, jordkällare och garage samt stor uppfart med plats för flera bilar.
Bo med närhet till skolor och vackra strövområden längs Göta kanal, matbutiker och service. Linköping nås effektivt med kollektivtrafik eller inom 15 min med bil.
Välkomna på visning!


Boarea/biarea
154/2 kvm
Driftkostnad
36 354 kr/år
Tomtarea
1 375 kvm
Rum
4 rum (1-5 sovrum)
Såld
2020-10-01

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Kungsbrovägen såldes av oss 2020-10-01. Se alla våra försäljningar i Ljungsbro samt även på Kungsbrovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.