Rökingestigen 33 / Ljungsbro / Linköping

Trevligt kedjehus i familjära Ljungsbro

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
113 kvm
Driftkostnad
32 186 kr/år
Tomtarea
441 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-15
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Rökingestigen såldes av oss 2020-05-15. Se alla våra försäljningar i Ljungsbro samt även på Rökingestigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ljungsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rökingestigen 33!
Här bor du ett stenkast från Göta kanal och Ljungsbro grundskola i ett rymligt hus om 126 kvm i ett idealiskt familjeområde. Huset är uppfört i 1,5 plan och disponerar över tre stycken sovrum, rymligt kök, praktisk tvättstuga med groventré, gäst-wc samt ett större duschrum. På entréplan och övervåningen finns två stora allrum för umgänge och middagar. Från vardagsrummet på entréplan finns även tillgång till den härliga uteplatsen som vetter mot grönområdet i söder, här kan du avnjuta sköna grillkvällar och titta på segelbåtsmasterna .
I Ljungsbro bor du med absolut närhet till skolor och vackra strövområden längs kanalen, medan matbutiker och service nås med en kort promenad. Linköpings centrala delar nås effektivt med kollektivtrafik eller inom 15 minuter med bil.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten