Rökingestigen 17

Rökingestigen 17

Slutpris

2 950 000 kr


Ljungsbro— Linköping

Rökingestigen 17


Slutpris
2 950 000 kr

Ljungsbro— Linköping

Enplanshus på hörntomt, inredningsbar vind, nära Göta kanal.

Ett hus i Ljungsbros allra skönaste omgivning, alldeles nära Göta Kanal och med all service i byn på bekvämt promenadavstånd och med nära pendlingsavstånd till Linköping; buss, bil eller cykel.
Idag ett enplanshus, 3 rok, 91 kvm med möjlighet att återskapa ett tredje sovrum samt med möjlighet att inreda vinden. Nytt kök 2002, nytt helkaklat badrum 2003, delvis nya fönster 2017.
Ett tidigare sovrum slogs ihop med vardagsrummet som idag rymmer både sittgrupper och matsalsbord-öppet och stort. Två sovrum med gott om garderober. Groventré/tvättavdelning samt separat wc. Hela boendet är välskött och väl underhållet med kanske det bästa läget på den stora hörntomten. Stort garage med förrådsdel och gott om plats på uppfarten. Här kan man bara flytta in och bo som det är, behövs ytterligare sovrum kan det enkelt återskapas och skulle familjen växa finns en hel vind att inreda. Välkomna till Ljungsbro och till Rökingestigen 17.


Boarea
91 kvm
Driftkostnad
30 820 kr/år
Tomtarea
691 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-08-02

Mäklarhuset Linköping

Denna kedjehus på Rökingestigen såldes av oss 2023-08-02. Se alla våra försäljningar i Ljungsbro samt även på Rökingestigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.