Nältorp 212 / Ljusfallshammar / Finspång

Fritidsoas - Ogenerat läge

Slutpris
740 000 kr
Boarea/biarea
30/20 kvm
Driftkostnad
9 368 kr/år
Tomtarea
2 981 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-08-31
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Nältorp såldes av oss 2019-08-31. Se alla våra försäljningar i Ljusfallshammar samt även på Nältorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nältorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam fritidsfastighet, enskilt belägen i vacker jordbruksbygd, nära skog och sjö. På fastigheten finns bl.a. en välskött torpstuga innehållande förstuga, kök, storstuga och sovloft, vidbyggd inglasad altan. Stort uthus(f.d. ladugård) innehållande bl.a. bodar, "log-dans" loft, dusch-/toarum, gäst-/ungdomsrum. Lummig, insynsskyddad, tomt med altan/trädäck och stora gräsytor. På gångavstånd finns en lokal mindre badplats(där har nuvarande ägare en båt liggande) och till en allmän badplats(Småängsbadet) är det ca 5 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.