Blommelundsgatan 1 / Haga / Norrköping

CHARMIG NYRENOVERAD 2:A MED BALKONG I STABIL FÖRENING!

Slutpris
1 280 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 651 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blommelundsgatan såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Blommelundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en genomgående välplanerad lägenhet med smakfullt renoverade ytskikt i hela lägenheten under 2019. Trevlig planlösning med härlig takhöjd och mycket ljusinsläpp då man har fönster i två olika väderstreck samt en härlig balkong som vetter mot solen i söder. Välbevarad charm med nyslipade trägolv i alla rum samt nymålade väggar och tak som skapar en fin harmoni och känsla av nytt & fräscht. Nyinstallerat kök samt nyrenoverade ytskikt i badrum vilket passar utmärkt för den som bara vill kunna flytta in direkt. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt sovrum med plats för dubbelsäng och flera garderober. Lägenhetens förråd och tvättstuga finns praktiskt nära till hands i källaren. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband vilket ger en låg boendekostnad. Föreningen är stabil och välskött med bra löpande underhåll då flera omfattande renoveringar är utförda under åren trots en låg belåning.

Här bor man med behagliga avstånd till både universitet och Norrköping city genom goda förbindelser via såväl spårvagn som buss. På promenadavstånd finns även Ingelsta med stort utbud av butiker & den härliga Folkparken.
Fri parkering längs gatorna i området.

Måste ses & upplevas på plats, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.