Nelinsgatan 22

Nelinsgatan 22

Slutpris

950 000 kr


Söder— Norrköping

Nelinsgatan 22


Slutpris
950 000 kr

Söder— Norrköping

Maxad trivselkänsla med ett av Söders bästa lägen!

För dig som är student eller önskar ett inflyttningsklart hem på ett av Söders bästa lägen är denna lägenhet perfekt. Här erbjuds en yteffektiv och stilren lägenhet med hög standard i ett centralt men lugnt läge. Lägenheten har 36 välskötta kvadratmeter i ett stilfullt format med genomgående materialval och färger i tidlöst utförande. Duschrum, kök samt ytskikt i övriga rum är renoverade under de senaste åren vilket lämpar sig utmärkt för den som vill flytta in direkt.

Ett stenkast bort ligger Norrköpings vackra stadskärna med alla restauranger, barer och butiker såväl som grönområden och kulturella utbud. För dig som jobbar eller studerar i Linköping ligger knutpunkten Söder tull endast några minuter bort och du kan lätt ta dig till både Linköpings stadskärna eller ut till Campusområdet med direktbussar. Med en kortare promenad, eller tur med spårvagnen som stannar strax utanför lägenheten, når du till Norrköpings resecentrum med direktförbindelser till Stockholm. För att underlätta inflyttningen erbjuds även en större del av inventarierna, såsom soffa, byråer, garderob, bord och stolar i köpet.

HSB Brf Söderhöjden är en stabil och välskött förening med bra löpande fastighetsunderhåll. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, cykelrum, samlingslokal och en trevlig & välskött innergård. I den låga månadsavgiften om 2 933 kronor ingår värme, VA, kabel-TV, BR-tillägg samt grundhastigheten för bredband (0,5 Mbit).

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
36 kvm
Avgift
2 933 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.