Nelinsgatan 22 / Söder / Norrköping

Maxad trivselkänsla med ett av Söders bästa lägen!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
2 933 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nelinsgatan såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Nelinsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För dig som är student eller önskar ett inflyttningsklart hem på ett av Söders bästa lägen är denna lägenhet perfekt. Här erbjuds en yteffektiv och stilren lägenhet med hög standard i ett centralt men lugnt läge. Lägenheten har 36 välskötta kvadratmeter i ett stilfullt format med genomgående materialval och färger i tidlöst utförande. Duschrum, kök samt ytskikt i övriga rum är renoverade under de senaste åren vilket lämpar sig utmärkt för den som vill flytta in direkt.

Ett stenkast bort ligger Norrköpings vackra stadskärna med alla restauranger, barer och butiker såväl som grönområden och kulturella utbud. För dig som jobbar eller studerar i Linköping ligger knutpunkten Söder tull endast några minuter bort och du kan lätt ta dig till både Linköpings stadskärna eller ut till Campusområdet med direktbussar. Med en kortare promenad, eller tur med spårvagnen som stannar strax utanför lägenheten, når du till Norrköpings resecentrum med direktförbindelser till Stockholm. För att underlätta inflyttningen erbjuds även en större del av inventarierna, såsom soffa, byråer, garderob, bord och stolar i köpet.

HSB Brf Söderhöjden är en stabil och välskött förening med bra löpande fastighetsunderhåll. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, cykelrum, samlingslokal och en trevlig & välskött innergård. I den låga månadsavgiften om 2 933 kronor ingår värme, VA, kabel-TV, BR-tillägg samt grundhastigheten för bredband (0,5 Mbit).

Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.