Stockholmsvägen 13 B / Nordantill / Norrköping

Totalrenoverad och välplanerad 2:a med bra läge - Nordantill

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
49 kvm
Avgift
3 057 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på stockholmsvägen såldes av oss 2019-11-04. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på stockholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nordantill är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en oas i hjärtat av Norrköping. Totalrenoverad och välplanerad lägenhet med närhet till Campus och Folkparken med dess fina strövområden. Allting väldigt smakfullt inrett från i år 2019, såsom kök, duschrum och samtliga ytskikt. Välskött och bra HSB-förening med en av Norrköpings trevligaste innergårdar med grillplats och sittgrupper. Här finns gemensamt gym, bastu, festlokal samt övernattningslägenheter att tillgå. Förmånlig månadsavgift där bredband och fasta kostnaden av elen ingår. Ett perfekt boende för den som vill ha gångavstånd till Resecentrum och stadens trevliga utbud av restauranger och butiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.