Slåttervägen 25 / Östra Ryd / Söderköping

1-plans villa med inredd källare - Östra ryd!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
114/150 kvm
Driftkostnad
37 800 kr/år
Tomtarea
1 170 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-12-16
Bostaden är såld!

Denna villa på slåttervägen såldes av oss 2019-12-16. Se alla våra försäljningar i Östra Ryd samt även på slåttervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Ryd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en bostad som är beläget i slutet på en lugn gata vilket kan bli ett riktigt härligt hem. Här erbjuds ett optimalt planerat boende som erbjuder en chans att skapa ett hem efter eget tycke. Rymlig och väldisponerat hus om 5 rum och kök varav 4 sovrum. I källaren erbjuds gillestuga, hobbyrum, ett rum som idag används som sovrum samt tvättstuga och bastu. Förmånligt uppvärmningssystem tack vare bergvärme -12 och täljstenskamin i vardagsrummet som installerades -15.

Huset står på en stor, lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med stora gräsytor och mindre lekstuga. Väl tilltagen och insynsskyddad altan i västerläge mot baksidan med utespabad -16 och plats för loungehörna. Vidbyggt garage om ca 36 m² med uppfart för 2 fordon.

I närområdet finns dagis, skola (låg- och mellanstadiet), affär, bensinmack och fotbollsklubb. Bostaden har nära till både bad- och båtplatser samt härliga naturområden.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.