Vickelbyvägen 56

Vickelbyvägen 56

Slutpris

2 425 000 kr


Skärblacka— Norrköping

Vickelbyvägen 56


Slutpris
2 425 000 kr

Skärblacka— Norrköping

1,5-plans villa i familjevänliga Skärblacka!

Här möts ni av en underbar familjevilla med en fridfull belägenhet i Skärblacka! Huset är välskött, med insatta 3-glasfönster och en fasadrenovering som ger ett behagligt utseende. Detta hem är idealiskt för en barnfamilj och erbjuder tre rymliga sovrum. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en trivsam atmosfär och leder ut till en inglasad altan och trädgård. Dessutom finns ett fristående garage med extra förvaringsutrymme och en asfalterad uppfart som erbjuder gott om parkeringsmöjligheter.
I Skärblacka finns det tre förskolor, två skolor, mataffär, frisör, idrottshall, sim och ishall, och ett café. I Skärblacka bor man även med ett bekvämt pendlingsavstånd till både Norrköping, Finspång och Linköping samt goda kommunikationer via buss eller tågstation i Kimstad.

Välkommen hem!


Boarea
138 kvm
Driftkostnad
46 015 kr/år
Tomtarea
405 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-09

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Vickelbyvägen såldes av oss 2024-02-09. Se alla våra försäljningar i Skärblacka samt även på Vickelbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.