Denna bostad är ett skyddat köp
Läs mer om fördelarna

Sturefors / Linköping

Referensnummer
446 573
Boarea/biarea
148/72 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Sturefors

Sturefors är ett stort bostadsområde i södra Linköping som består till största del av villor och radhus. Sturefors angränsar till Harvestad och Ullstämma. Vidare söderut ligger Bestorp och Brokind.

Nöje - Faciliteter

I Sturefors finner ni kvarterskrog och matvaruhandel. Vid angränsande sjön Ärlången ligger vackra Sturefors slott och härifrån går även turistbåten M/S Kind förbi på Kinda Kanal.

Fritid

Området är inte bara familjevänligt och lugnt, här finns även närhet till stora strövområden, fotbollsplaner, skog samt vackra Sturefors naturreservat. Stureforsbadet är perfekt för varma sommardagar och för fiskeälskaren går det att ta sig till de fina sjöarna Ärlången och Stora Rängen. För golfälskaren ligger Landeryds golfklubb i närheten.

Kommunikation

Med buss når du Linköpings centrum på cirka 20 minuter. Därtill finns cykelbana samt goda vägförbindelser som tar dig snabbt till centrum och Linköpings större arbetsgivare.

Familjeliv

I området finns ett flertal trevliga lekparker, förskolor och grundskolor. Närheten till bad och stora grönområden gör Sturefors till en riktig familjeidyll.

Fördelar

#Lätt att parkera bilen
#Fiske
#Lugnt
#Cykelstigar (mtb)
#Golf
#Sport och friluftsliv
#Flexlinje
#Landsbygd
#Motionsspår
#Båtliv
#Växande område
#Bussar
#Hundvänligt
#Barnvänligt
#Badstrand

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn