Drögshult Tribben 1 / Drögshult / Ulrika / Linköping

Fritidshus med mysig grillkåta

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea/biarea
98/10 kvm
Tomtarea
2 276 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-07-12
Bostaden är såld!

Denna villa på drögshult såldes av oss 2018-07-12. Se alla våra försäljningar i Ulrika samt även på drögshult

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Drögshult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Tribben 1, detta fantastiska fritidshus med anor från 1700-talet är perfekt för dig som vill komma ifrån staden. Med sin stora tomt är det som gjort för midsommarfester. Tomten är försedd med vackra planteringar och ett antal bodar såsom lekstuga, garage, bastu och en mysig grillkåta med plats för flera personer. Husets gamla del är bevarad i sin äldre stil med fint trägolv, murad rörspis i vardagsrummet och en fungerade vedspis i den gamla köksdelen. Husets nyare del har ett rymligt kök och ett sovrum byggt för åretruntboende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.