Dalbystrand 14 / Vikbolandet / Norrköping

FRITIDSHUS PÅ STOR TOMT MED HAVSUTSIKT OCH GÅNGAVSTÅND TILL BADPLATS!

Slutpris
1 525 000 kr
Boarea
25 kvm
Driftkostnad
7 966 kr/år
Tomtarea
4 005 kvm
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2017-08-31
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Dalbystrand såldes av oss 2017-08-31. Se alla våra försäljningar i Vikbolandet samt även på Dalbystrand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vikbolandet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en riktigt mysig fritidsfastighet med stor ogenerad och avstyckningsbar tomt i soligt läge med vacker utsikt över vattnet i Slätbaken! Intill den lummiga naturtomten finns ett avskiljt privat område med badplats, brygga och plana grönytor med sol från morgon till kväll. Här finns även båtplats. Gångavstånd till kommunal badplats. Huset är löpande renoverat med b.la. nytt kök & fönster 2013. På tomten finns även två gästhus med gott om sovplatser. Fastighet med flera utvecklingsmöjligheter och stor potential. Måste ses & upplevas på plats. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration