Torsgatan 16b

Torsgatan 16b


Vikingstad— Linköping

Torsgatan 16bVikingstad— Linköping

Hörntrea i bra skick!

Här bor du i en trevlig hörnlägenhet med smart planlösning och genomgående bra standard. Lägenheten har ett fullutrustat kök renoverat 2016 med rostfria vitvaror, ett helkaklat duschrum med tvättutrustning samt ett stort vardagsrum med plats för soffa och tv-möbel. Vidare finns två sovrum och ett allrum som idag nyttjas som ett tredje sovrum. Stor insynsskyddad balkong i sydvästläge som ger sol större delen av dagen/kvällen.
Bra förening som bytt fönster, renoverat tak samt genomfört stambyte. Föreningen erbjuder dessutom bra parkeringsmöjligheter, flera faciliteter som gästrum, samlingslokal, gym och tvättstuga.

Vikingstad omfamnas av ett trevligt lugn där man bor omgiven av natur men med service inpå knuten. Här bor du ett fåtal meter från både skolor, matbutik och stationen som snabbt tar dig in till Resecentrum i centrala Linköping.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
77.5 kvm
Avgift
5 302 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-06

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Torsgatan såldes av oss 2023-11-06. Se alla våra försäljningar i Vikingstad samt även på Torsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad