Vikingagatan 8

Vikingagatan 8

Slutpris

2 650 000 kr


Vikingstad— Linköping

Vikingagatan 8


Slutpris
2 650 000 kr

Vikingstad— Linköping

Mysig villa med härlig trädgård!

Välkommen till Vikingagatan 8!
I hjärtat av populära Vikingstad finner du här ett härligt boende vars tomt gränsar till ett rofyllt skogsområde och präglas av vacker grönska. Huset är uppfört i 1,5 plan med källare och har en stor inglasad altan i söderläge. Entréplanet har en trevlig planlösning med ljusinsläpp i alla väderstreck och inrymmer en välkomnande hall med avhängningsutrymme, kök med ett stort skafferi och två trevliga sällskapsrum med vackert parkettgolv.
En trappa upp finns två rymliga sovrum, en wc, en mysig hall/allrum med utgång till balkongen samt ett badrum med kolmårdsmarmor. På övervåningen finns även två stora förvaringsutrymmen i kattvindarna. I källaren finns en praktisk tvättstuga, ett matskafferi, ett hobbyrum och ett rymligt garage.

Vikingstad erbjuder ett trevligt lugn där man bor omgiven av natur men med service inpå knuten. Här bor du ett fåtal meter från både skolor, matbutik och stationen som tar dig snabbt in till Resecentrum.
Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
119/93 kvm
Driftkostnad
38 549 kr/år
Tomtarea
1 043 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-10-31

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Vikingagatan såldes av oss 2022-10-31. Se alla våra försäljningar i Vikingstad samt även på Vikingagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.