Sök Meny
Såld

Linköping / Vreta kloster - Hornstäve / Skogelund 2

Charmigt boende för den lilla familjen.

Välkommen till ett mysigt litet hus bara 10 min från Linköping. Hornstäve Skogelund 2 ligger i grönskande natur strax efter Gullberg på väg mot Fornåsa. Här finner ni ett charmigt litet rött hus med vita knutar och stor härlig trädgård. Huset är ursprungligen uppfört 1920 och har under senare år varsamt renoverats med bevarad charm från byggåret. Kvar finns bland annat vackra trägolv, värmande rörspis och spegeldörrar. Boytan är fördelad på tre rum och kök med sovrum på det övre planet och kök samt vardagsrum på entréplan. Nära till busshållplats för resa mot Linköping, Ljungsbro och Motala.

Sponsrade länkar
Linköping / Vreta kloster / Hornstäve
Skogelund 2
Slutpris: 1 710 000 kr
Boarea: 70 kvm
Driftkostnad: 18 402 kr/år
Tomtarea: 1 472 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-07-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Östergötland / Vreta kloster