Lena Fridlund Danielsson, ansvarig mäklare i Åhus & Kristianstad
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Lena Fridlund Danielsson

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Åhus - Täppet—

Åhus—

Kristianstad




Åhus - Täppet— Åhus— Kristianstad


Förberedd försäljning

Åhus - Täppet— Åhus— Kristianstad

Unik svit (en av två på hela hotellet) med havsutsikt näst längst fram mot stranden!


Referensnummer
551 944
Boarea
42 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

ÅHUS - TÄPPET

Välkommen till underbara Åhus – beläget vid havet och Hanöbuktens milslånga sandstränder med den vackraste kust man kan tänka sig! Från Åhus kan man promenera längs stranden söderut så långt som till Kivik och uppleva ljuset och skönheten året om.


01
Fördelar med området
Sport och friluftsliv Cykelbanor Bussar Spa Gym Restauranger Nära flygplats Barnvänligt Båthamn Tennis Motionsspår Butiksgata/köpcentrum Badstrand Ridning Golf

02
NÖJE

Om sommaren bjuder Åhus tidvis på ett härligt folkmyller med festivaler, musik och restaurangliv och folk från när och fjärran som besöker vår fina by.

Golfbanan i Åhus betraktas av många som en av Sveriges bästa golfbanor och blev 2020 rankad som Sveriges 3:e bästa.

Ett evenemang som satt Åhus på kartan är Åhus Beachhandboll Festival som går av stapeln på Täppet-stranden i juli varje år.

Under alla årstider är Åhus en mysig plats med bland annat ett mycket uppskattat midsommarfirande och en lika omtyckt julmarknad som hålls i de anrika äldre delarna av byn, som en gång utgjorde Åhus medeltida stadskärna.


03
KÄNT FÖR

Åhus är numera även välkänt för Åhusbaserade varumärken som Absolut Vodka, Blå Station, Alteljé lyktan mm.


04
KOMMUNIKATION

Pendlingsavstånd till Malmö/Köpenhamn, direkttåg till Köpenhamn/Kastrup. Sturup respektive Kristianstad/Österlen Airport finns också inom bekvämt avstånd.

Hela Österlen finns inom räckhåll med bil, buss eller cykel från Åhus. Att ta sig till sydspetsen och Kåseberga och Ystad tar ca 1 timme. På vägen kan man besöka Maglehem, Brösarps backar, Ravlunda, Kivik, Vik Baskermölla, Simrishamn, Brantevik, Skillinge, Mälarhusen mm. Inte att förglömma Haväng med ett av Sveriges absolut vackraste naturlandskap.


05
FAMILJELIV

Åhus är lugnt, barnvänligt och cykelvänligt och erbjuder ett boende med all service såsom butiker, vårdcentral, apotek, bibliotek, förskolor och skolor. Åhus har mycket bra och täta bussförbindelser med centralorten Kristianstad. Omgivningarna inbjuder till sköna promenader i mysiga kvarter med närhet till golf- och padelbanor i världsklass, båthamn, hav och natur.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Lena!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.