Mäklare i Åhus & Kristianstad

Lena Fridlund Danielsson

Lena Fridlund Danielsson

Lena Fridlund Danielsson

Fastighetsmäklare / Delägare / Certifierad Nyproduktion

Mäklare i Åhus & Kristianstad

Lena Fridlund Danielsson

Jag har bott i Kristianstadsområdet i hela mitt liv och driver sedan 2008 Mäklarhusets kontor i Åhus och Kristianstad. Jag tycker det är en fantastisk förmån att få bo och verka i vår vackra kommun och dessutom få jobba med det jag älskar. Med hög servicenivå och personligt engagemang tar jag mig an varje affär så känn dig varmt välkommen att kontakta mig!

Målsättning och drivkraft

Jag och mina kollegor jobbar alla med samma fokus, att göra bra och lönsamma fastighetsaffärer för våra kunder. Med en bakgrund inom försäljning och en stark entreprenörsanda driver jag Mäklarhuset Åhus & Kristianstad tillsammans med mitt fantastiska team.

"Lena har med trygg och erfaren hand lotsat oss genom hela säljprocessen. Hon har ett lugn och är trygg i allt som skulle kunna uppstå. Hon har lång erfarenhet och inger ett stort förtroende vilket vi som säljare värderat högt men jag tänker att det är till fördel så väl för köpare som säljare. Mycket bra och tät återkoppling och en fin dialog genom hela processen. Omdöme från säljare på Tranbärsvägen i Åhus"
HittaMäklare
4.8Hitta till oss


Mäklarhuset Åhus & Kristianstad Varmt välkommen att besöka något av våra kontor på Vallgatan 30, Åhus ovanpå Ica Kvantum Nya Boulevarden 8, Kristianstad (2:våningen på Stadshotellet)

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.